Deutsch English Français Español Nederlands

Wij bekennen kleur!


Flexographic Inks for Europe – al meer dan 35 jaar is de zelfstandige drukinktproducent Doneck Euroflex een partner van talrijke drukkerijen. Onze klanten schatten de slanke onderneming en met name het persoonlijke contact met ons team van 120 medewerkers hoog in.

Duidelijk zijn de sleutels voor dit succes zichtbaar binnen onze onderneming: enerszijds productspecialisatie in flexo- en diepdrukinkten, anderzijds de omvangrijke klantenservice. Deze bedrijfsfilosofie gecombineerd met de investeringsbereidheid in de nieuwste laborotarium- en productietechnieken zijn ideale uitgangspunten om aan de hoge klanteneisen te blijven voldoen.

Zodat het succesverhaal van Doneck Euroflex ook in de toekomst doorgaat, heeft de familieonderneming met Arndt Breitbach aan het roer de continuiteit gegarandeerd.

„Wij concentreren ons strategisch op Europa en hebben vanuit onze standplaatsen: Luxemburg, Frankrijk, Groot-Brittannië en Hongarije een Europees netwerk opgebouwd. Edgar Becker, de Managing Director Sales, licht toe "Ons voordeel ligt in onze nabijheid van de klant, kostefficiëntie en een snelle reactie!"